Biografie

_dsc7217Carlos de Vries werd geboren op 23 september 1990 in Belo Horizonte (Brazilië) en groeide vanaf 1994 op in werelderfgoed Beemster als adoptiekind van Nederlandse ouders.

Opleiding:

Hij begon zijn muzikale loopbaan aan de NKT theaterschool in Purmerend en volgde daar van 2001 tot 2007 zanglessen van o.a. Lea van de Pol, acteerlessen van Meina Kentner en dans -en taplessen van Stephan Hendrikse.
Van 2007 tot 2008 volgde Carlos acteerlessen op de Theaterschool van het ROC van Amsterdam bij o.a. Son Koper en Rob Florence. en van 2008 tot 2012 studeerde hij aan de Musicalopleiding van de Dutch Academy of Performing Arts.

Hier kreeg hij zanglessen van o.a. Ivo van Leeuwen, Frederike Schonis en Hannah Ybeles Smit, danslessen van Cora Ringelberg en Perry Dosset en dramalessen van Barth van Lint. In 2012 studeerde Carlos af met zijn  solo-voorstelling In de War, gebaseerd op het verhaal van de Trojaanse Oorlog.

In 2017 studeerde Carlos af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten (Bachelor of Music). Hier kreeg hij vanaf 2013 onder meer zangles van Edward Hoepelman, Miranda van Kralingen, Harry Ruijl en Wilma Bierens  en acteerlessen van o.a. Marc Krone en Brigitte Odett.

Carlos heeft masterclasses gevolgd in het buitenland bij Patricia Nessy (Wenen), Carmelo Corrado Caruso (Noto, Italië) en in Nederland bij Pia Douwes en Ed Spanjaard.

zie pagina 2 voor projecten