Biografie

Projecten:

_dsc7466

Tijdens zijn periode op de Theaterschool van het ROC van Amsterdam speelde hij in verschillende stukken van o.a. Pauline Mol, Alex van Wamerdam en DBC Pierre.

In zijn periode bij de Dutch Academy of Performing Arts zong hij bij het Dutch Event Choir als backing vocal en solist voor o.a. de Uitmarkt Musical Sing-a-Long, het Musical Awards Gala, het Lost and Found Orchestra en het oudejaarsconcert van L.A. the Voices met Gordon. Maar ook bij mr. Pieter van Vollenhoven zijn 70e verjaardag in het Beatrix Theater, Quality of Life Gala en het Prins Willem Alexander Kinder Fonds Gala e.d.  was hij werkzaam.
Tijdens zijn opleiding aan de Dutch Academy of Performing Arts, heeft hij o.a. de Verteller in Into the Woods, Fred Graham in Kiss me Kate en Philip Salon in de Boy George musical Taboo mogen vertolken. Carlos nam in 2011 met de zanggroep ‘Blue Monday’ deel aan de SBS6 A Capella talentenjacht ‘The Sing Off’ en werkte hierbij nauw samen met Tjeerd Oosterhuis, Karin Bloemen en Jetse Bremer.

Rollen die hij tijdens zijn periode op de Fontys Hogeschool voor de Kunsten mocht vertolken, waren o.a. die van ‘Le Bresilien’ (De Braziliaan) in ‘La Vie Parisienne’ en Camille de Rossilon in een bewerking van ‘Die Lustige Witwe’.

Op dit moment speelt Carlos de rol van Harpo in de Nederlandstalige versie van de musical The Color Purple. zal Voor meer informatie over deze musical, ga naar www.colorpurplemusical.nl

Daarnaast is hij sinds 2016 als zanger/acteur verbonden aan attractiepark De Efteling.