Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Cafe Cultuur in Aalten

20 januari 2019 @ 12:00 - 14:00

Carlos de Vries en Maaike Hupperetz studeerden beide in 2017 af op het conservatorium te Tilburg in de richting klassiek muziektheater. Dat ze niet onopgemerkt afstudeerden blijkt uit het feit dat zij beiden diverse aanbiedingen kregen na hun afstuderen. Carlos zingt en speelt nu de rol van Harpo in de musical Color Purple door Opusone. Maaike wordt gecoacht door Helen en Klaus Donath met wie zij al diverse concerten gaf o.a. in Salzburg en Zurich. In maart 2018 was Maaike te beluisteren en te zien als solist in de opera Aorta tijdens het Opera Forward Festival. Thans volgt Maaike een masteropleiding aan het conservatorium in Amsterdam. Hier studeert ze bij Don Marazzo.

Carlos kreeg o.a. zanglessen van Edward Hoepelman, Miranda van Kralingen, Harry Ruijl en Wilma Bierens. Daarnaast volgde hij diverse masterclasses in binnen en buitenland. Carlos is geboren in Brazilie en groeide op als adoptiekind in Werelderfgoed de Beemster. Maaike is geboren en opgegroeid in Heerlen.

Maaike en Carlos hebben er veel plezier in om samen divers klassiek repertoire ten gehore te brengen. Zo gaven ze o.a. een prachtig concert in de Hendrick de Keyserkerk te Middenbeemster. Wij zijn blij dat we dit talent naar de Achterhoek hebben kunnen halen, waar ze in Boerderij Wessel te IJzerlo “Een middag vol ‘klassiekers’ met thema’s die nog steeds actueel blijken te zijn” ten gehore zullen brengen.

Locatie Boerderij ‘Wessel’ (Kruisdijk 9 IJzerlo)

Entreeprijs € 12,– (Scholieren/CJP € 6,–)

Reserveren via wessel.ijzerlo@planet.nl of tineke@kunstopschool.nu

of telefonisch 0621570940

(bron: www.aaltenvooruit.nl/activiteit/item/jong-klassiek-talent-bij-cafe-cultuur-/604774)

Gegevens

Datum:
20 januari 2019
Tijd:
12:00 - 14:00