Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘Klassiek Muziektheater’ in Werelderfgoed Beemster

2 juni 2018 @ 20:00 - 21:30

€12,50

De programmacommissie van de Lionsclub Purmerend-Whereland organiseert op zaterdag 2 juni een klassiek concert in Middenbeemster met zangers Maaike Hupperetz (sopraan), Carlos de Vries (tenor) en Wessel Wirken (bas-bariton), onder begeleiding van pianist Carl van Kuyck.
Het doel van dit concert is om jonge zangers de gelegenheid te geven om klassiek muziektheater onder de aandacht te brengen.

Op deze avond zal je allerlei muziek te horen krijgen, bij oud en jong bekend. We nemen jullie mee op een reis door Duitsland, Italie, Frankrijk en Engeland. Jullie zouden bijvoorbeeld Dein ist mein ganzes Herz voorbij kunnen horen komen, of het welbekende Viljalied uit Die Lustige Witwe…
 
Het land van de pasta zal worden vertegenwoordigd door o.a. Verdi (La Traviata), Donizetti (l’Elisir d’Amore) en Puccini (Gianni Schicchi). En we kunnen uiteraard Mozart niet laten liggen met zijn Italiaanse maar ook Duitstalige opera’s. Waar we vooral niet af konden blijven waren Die Zauberflöte, Don Giovanni en Le Nozze di Figaro. Opera’s met een verhaal die gezongen, maar vooral gespeeld moeten worden!
 
Naast al dit operageweld, kun je vaak genoeg achterover leunen en gewoonweg genieten van van de mooiste liederen van Schubert, Strauss en Fauré. Liederen waarbij je naast de wonderschone muziek ook je eigen interpretatie los kunt laten op de (soms dubbelzinnige) betekenis ervan..
 
Het belooft een avond te worden vol ‘klassiekers’, met thema’s die nog steeds actueel blijken te zijn. Hopelijk zien we je daar!!
 
Kaarten zijn €12,50 en op www.carlosdevries.com/event/klassiekmuziektheaterbeemster vindt u nog veel meer informatie over de locatie en hoe u kunt reserveren.
Om te reserveren kunt u mailen naar: concert.lionswhereland@gmail.com  
Na reservering ontvangt u een e-mail met daarin een rekeningnummer.
Kaarten zijn ook telefonisch te reserveren op telefoonnummer 0299-683027

Heeft u nog vragen, neem contact op via dit formulier

DE LOCATIE:

 

Gegevens

Datum:
2 juni 2018
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€12,50

Locatie

Beemsterkerk
Middenweg 148
Middenbeester, 1462 HL Nederland
+ Google Maps