De musical The Spitfire Grill komt naar Nederland op 22, 23 en 24 augustus!

‘The Spitfire Grill’ is een ontroerende off-broadway musical uit 2001, gebaseerd op de gelijknamige film. Op op 22, 23 en 24 augustus zal deze musical voor het eerst te zien zijn in Nederland! In deze Nederlandstalige versie zal ik in de rol kruipen van sheriff Joe Sutter.

Dit zomerproject met alumni en studenten van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten richting Musical- en Muziektheater, wordt mede mogelijk gemaakt door Fontys Musical Incubator. Het aangrijpende verhaal in combinatie met de country -en folk getinte muziek, maakt dit een unieke voorstelling, waar ik met liefde aan meewerk!

Je kunt je tickets reserveren door te mailen naar thespitfiregrill@hotmail.com.
Voor meer informatie ga naar facebook.com/TheSpitfireGrillNL

Carlos de Vries zingt uit The Color Purple op het Musical Talent Gala 2018

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni ademt heel Tilburg musical. Op vrijdag trappen we af met de Summer Sing Along en op zaterdag rollen we de rode loper uit voor het Musical Talent Gala.

Frits Sissing

Het Musical Talent Gala, dé plek waar jong talent en bekende musicalsterren het nieuwe musicalaanbod van komend theaterseizoen presenteren, wordt gepresenteerd door tv- en radiopresentator Frits Sissing. Met programma’s als het Musical Awards Gala, de jaarlijkse Musical Sing-a-Long op de Uitmarkt en Op zoek naar Evita is het duidelijk dat Frits een passie voor musicals heeft. Ook presenteert hij met groot enthousiasme elke zondagavond het programma Musical Moods op NPO Radio 2.

The Color Purple

Ook kunnen we bevestigen dat hoofdrolspeler Carlos de Vries en Jeannine La Rose uit de musical The Color Purple optreden tijdens het Musical Talent Gala. Twee toppers: Carlos studeerde vorig jaar af aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg en heeft dus nu al een hoofdrol te pakken. Meer informatie over The Color Purple vind je hier

Verkoopinformatie

Het Musical Talent Gala vindt plaats op zaterdag 30 juni om 20:15 uur in de schouwburg van Theaters Tilburg. Tickets zijn te koop vanaf € 19,50. Een dag eerder, vrijdag 29 juni, is de Summer Sing Along in de schouwburg, tickets vanaf € 12,50 zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 of rechtstreeks aan de balie van Theaters Tilburg.

(bron: http://www.musicaljournaal.nl)

Beeldmateriaal Koninklijke Première The Color Purple

 

Koningin Máxima aanwezig bij musicalpremière The Color Purple

Koningin Máxima zal op maandag 16 april 2018 aanwezig zijn bij première van de musical The Color Purple in Amsterdam.

foto van OpusOne.

Dat meldt de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD).

De Broadway hitmusical is gebaseerd op het gelijknamige boek van Alice Walker, dat in 1985 verfilmd werd met Whoopi Goldberg en Oprah Winfrey in de hoofdrollen. Het is de eerste keer dat de musical in Nederland te zien is.

The Color Purple gaat over drie zwarte vrouwen in het zuiden van Amerika aan het begin van de 20e eeuw, net nadat de slavernij afgeschaft is.

De hoofdrollen zullen onder andere gespeeld worden door Ana Milva Gomes, Carlos de Vries, Carmen van Mulier, Edwin Jonker en Kenneth Herdigein.

The Color Purple is vanaf 12 april tot en met 14 mei 2018 te zien in de NDSM Loods in Amsterdam-Noord.

bron: nu.nl

Op deze koude wintermiddag maken we niet 1, maar 2 castleden bekend! Carlos de Vries en Jeannine la Rose zullen de…

Geplaatst door OpusOne op dinsdag 12 december 2017

Smart quote post

Praesent eu massa vel diam laoreet elementum ac sed felis. Donec suscipit ultricies risus sed mollis. Donec volutpat porta risus posuere imperdiet. Sed viverra dolor sed dolor placerat ornare ut et diam. Aliquam quis nunc quam. Maecenas feugiat dui venenatis dui convallis, a consectetur quam ornare. Proin eleifend, tellus in interdum malesuada, eros purus mattis augue, in auctor nunc ligula vel metus. Duis congue, lacus quis viverra egestas, felis elit imperdiet lorem, quis consectetur odio libero vitae sapien.