Carlos de Vries zingt uit The Color Purple op het Musical Talent Gala 2018

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni ademt heel Tilburg musical. Op vrijdag trappen we af met de Summer Sing Along en op zaterdag rollen we de rode loper uit voor het Musical Talent Gala.

Frits Sissing

Het Musical Talent Gala, dé plek waar jong talent en bekende musicalsterren het nieuwe musicalaanbod van komend theaterseizoen presenteren, wordt gepresenteerd door tv- en radiopresentator Frits Sissing. Met programma’s als het Musical Awards Gala, de jaarlijkse Musical Sing-a-Long op de Uitmarkt en Op zoek naar Evita is het duidelijk dat Frits een passie voor musicals heeft. Ook presenteert hij met groot enthousiasme elke zondagavond het programma Musical Moods op NPO Radio 2.

The Color Purple

Ook kunnen we bevestigen dat hoofdrolspeler Carlos de Vries en Jeannine La Rose uit de musical The Color Purple optreden tijdens het Musical Talent Gala. Twee toppers: Carlos studeerde vorig jaar af aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg en heeft dus nu al een hoofdrol te pakken. Meer informatie over The Color Purple vind je hier

Verkoopinformatie

Het Musical Talent Gala vindt plaats op zaterdag 30 juni om 20:15 uur in de schouwburg van Theaters Tilburg. Tickets zijn te koop vanaf € 19,50. Een dag eerder, vrijdag 29 juni, is de Summer Sing Along in de schouwburg, tickets vanaf € 12,50 zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 of rechtstreeks aan de balie van Theaters Tilburg.

(bron: http://www.musicaljournaal.nl)